Papirhåndklæder dispenser gav glade medarbejdere.

Papirhåndklæder dispenser gav glade medarbejdere.

papirhåndklæder dispenser

Jeg har et mindre værksted, hvor jeg har 5 mand ansat. Vi har i langt tid haft problemer med at folk har for travlt når de er på toilet. Det vil sige at de ofte fik smidt håndklædet på gulvet når de havde vasket hænder. Det betød at det tit var fuld af jord og andet snavs, som var blevet slæbt med ud på badeværelsegulvet.

En længe ventet opgradering.

Mit værksted er så lille at vi kun har et toilet. Det betyder at kunder og mine ansatte deler toilettet, og derfor er der måske ikke altid så rent, som jeg godt ville have et kundetoilet.

En dag da en kunde venligt antydede at min håndklæde situation måske ikke var helt optimal, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Jeg gik online og fandt en løsning med papirhåndklæder og en papirhåndklæde dispenser. Det var en super smart løsning hvor papiret bliver leveret på en abonnement løsning. For mig var det super smart, ikke at skulle koncentrere mig om at bestille mere papir hjem. Leverings frekvensen hjalp virksomheden mig med at regne ud, ud fra antal ansatte. Det viste sig at de virkelig havde styr på deres data, for selvom vi kun fik en levering omkring 1 gang om måneden, så passede det altid med at det var et par dage før at det var kritisk.

Mangle du inspirerende artikler omkring alt hvad hjertet begære, så kan du se alle vores nyeste artikler på mollebageriet her.

Papirhåndklæder dispenser vandt afstemningen.

Da jeg besluttede mig for at der skulle ske en ændring, havde jeg faktisk lidt svært ved at komme op med en løsning. Jeg var lidt modstander af at få hængt en papirhåndklæder dispenser op. Jeg syntes at det bliver meget råt at se på, når der ikke er et rigtigt håndklæde hængende. Men efter en snak med konen fik hun overtalt mig til at give det et forsøg. Som sædvanligt havde konen ret, og jeg blev rigtigt glad for investeringen.

Mine ansatte var også rigtigt glad for at de ikke skulle stå og tørre fingre af i et håndklæde, fuld af olie, jord og støv. Samtidigt er jeg også fri for at vaske oliehåndklæder 2 gange om ugen, hvilket faktisk er den største lettelse for mig.

mbadmin